Voor een hypotheek die bij u past!

Gaat u een huis kopen, wilt u verbouwen of wenst u een bestaande hypotheek over te sluiten? In een eerste oriënterend gesprek met u, zal ik u in eenvoudige taal uitleggen hoe een en ander geregeld kan worden en wat globaal uw mogelijkheden zijn.Tijdens dit eerste gesprek geef ik u tevens aan wat de kosten zullen zijn als u besluit dat ik uw hypotheekaanvraag verder mag afwerken. De kosten voor het eerste oriënterend gesprek zijn voor mijn rekening!.
 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur kan ik een breed assortiment van geldverstrekkers met hun producten vergelijken. Dat is wel zo handig!. Heeft u interesse in een persoonlijk gesprek, bel of mail mij dan even voor het maken van een afspraak.
 

Met vriendelijke groet,
 

Marco de Bruijn

(Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, leest u dan ons Diensverleningsdocument voor hypotheken.)